Tuinrenovatie

 

Je hebt geen tuin voor het leven. Je eerste tuin lijkt niet op de tuin die bij je past als je ouder bent geworden. Woon- en leefwensen veranderen, de beschikbare tijd verandert, je beleving van de tuin verandert en de beplanting verandert door te groeien. Tijd voor een tuinrenovatie? 

Tuinrenovatie is een mooi onderdeel van mijn vak als hovenier. Met respect voor de oorspronkelijke vorm en structuur van uw tuin zorgen voor een vernieuwde uitstraling. Proberen uw plannen en gedachten te begrijpen en te vertalen naar concrete toepassingen. Ik geef u goede voorlichting over de mogelijkheden, we kijken naar alternatieven en spelen in het gebruik van uw tuin. 

Soms is er maar een kleine tuinrenovatie nodig om een ​​tuin weer een tuin te laten zijn die bij u verleden en waarvan u kunt genieten. Een andere keer zal de renovatie pas na financiële maatregelen het juiste resultaat geven. 

En wordt het werk u teveel van te zwaar, vraag dan om een ​​passend tuinadvies of begeleiding van mij als tuincoach bij de werkzaamheden waardoor het werk lichter wordt en minder tijd van u nodig heeft. De term 'takkenwerk' hoort niet bij genieten. Er is op dit gebied de laatste jaren veel mogelijk. 

 

Prijzen   Algemene voorwaarden