De site van Tuinadvies-Emmen.

 

Mijn naam is Rien Middelburg en ik wil u graag van dienst zijn op het gebied van tuinadvies, tuincoaching, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Vooral groene tuinen. Tuinen met borders, heesters en bomen. Ik werk vooral in de regio Emmen. Een enkele keer wat verder weg maar dat hangt af van uw tuin.   

Als hovenier wil ik graag zorgen voor hoogwaardig groen. Groen waarin het fijn is om te werken, waarin u ontspanning vindt en inspiratie kunt op doen. Groen wat bij u past. Het is voor mij telkens weer een leuke uitdaging om dit mogelijk te maken. Ik probeer uw wensen te vertalen en aan te voelen hoe u de tuin beleeft. Mijn denkwijze: creatief en inventief, gecombineerd met veel vakkennis. 

Een eerste bezoek is geheel vrijblijvend.

Ik kom graag even langs om kennis te maken met u en uw tuin. Ik ben benieuwd naar het verhaal achter uw tuin. Waar geniet u van? Wat bepaalt voor u de vorm en de structuur? Welk deel van de tuin of welke plant heeft voor u een bijzondere waarde?

Wát maakt de tuin tot úw tuin?

Samen kunnen we uw wensen op een rij zetten en kijken wat bij u en uw tuin past. Als allround hovenier kan ik u daar veel informatie over geven.


Daarna zien we verder...