Tuinadvies en tuincoach

 

Ook al heeft u nog zulke groene vingers, soms komt u er gewoon niet meer uit. Ondanks de vele publicaties is uw tuin net weer anders als wat u leest en ziet. De artikelen en de tuinprogramma’s laten het zo mooi zien. Alles klopt en de planten staat er fris en groen bij. 

Het zijn echter momentopnames. Optimale groeiomstandigheden, een mild klimaat, geen voetballende (klein)kinderen of gravende huisdieren. Die ideale omstandigheden zijn in de praktijk niet vaak voor handen. En ook uw persoonlijke situatie speelt mee: wat wilt u doen met de tuin? 

Vraag eens om een analyse van uw tuin. Laat mij als hovenier, van uit mijn vak, zonder bijkomende kosten kijken naar uw tuin. Wat zijn de sterke punten van uw tuin en wat wordt in de toekomst een probleem? Welke beplanting spreekt u aan? Hoeveel tijd is er beschikbaar voor het onderhoud? 

Daarna kan een goed tuinadvies volgen, passend bij uw levensstijl en bij uw wensen. Eventueel aangevuld met een digitaal ontwerp of overzicht in 3D zodat u de tuin vanuit verschillende posities kunt zien.   

Bij de uitvoering kan ik u ook helpen als tuincoach. Mijn kennis en ervaring deel ik dan met u tijdens de uitvoering. Het voorkomt misstappen en samen werken we aan een mooi eindresultaat. 

In de uitvoering van mijn tuinadvies bent u verder vrij. U kunt zelf of samen met mij aan de slag. U kunt een ander bedrijf erbij betrekken. Het is aan u.

 

  Prijzen    Algemene voorwaarden