Prijzen

 

Mijn uurtarief is een afspiegeling van mijn professionaliteit als hovenier en bedraagt € 48 Euro (incl. 21% BTW). Voor dit tarief krijgt u een vakman die zijn werk met passie doet en de werkzaamheden snel en efficient uitvoert. Daarnaast deel ik graag mijn ervaringen met u en kan ik u nuttige tips geven. Wilt u graag meehelpen met de werkzaamheden? Geen probleem.        

Bij het eerste gesprek (kostenloos) bespreek ik met u uw wensen en onder welke condities het werk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij stel ik duidelijke afspraken op prijs. Vervolgens zet ik mij in voor een persoonlijke en langdurige samenwerking. Het resultaat van een goed tuinadvies en het juiste tuinonderhoud zijn nu eenmaal pas goed zichtbaar over een langere periode. 

Bij een uitgebreider advies of een grotere renovatie volgt er een tweede gesprek en krijgt u het voorstel/advies ook schriftelijk. Afhankelijk van de tuingrootte is de prijsindicatie € 125 tot € 200 Euro. Ik werk met een digitaal tekenprogramma die een 3D tekening van het advies kan maken. Dit geeft een veel beter beeld van wat ruimtelijk de invloed is van de nieuwe plannen. 

achtertuin met bloeiende kers

De prijs kan op de volgende wijze overeen gekomen worden:

  • aanneemsom: vaste prijs voor de afgesproken werkzaamheden
  • prijsindicatie: globale prijs voor de afgesproken werkzaamheden, met nacalculatie.
  • op uurbasis: prijs op uurbasis voor de afgesproken werkzaamheden.
  • contracturen: als op uurbasis maar de afgesproken werkzaamheden worden op variabele tijden uitgevoerd tegen een gereduceerd uurtarief.

Werktijden

De werktijden zijn in overleg, eventueel ook op zaterdagmorgen.

 

Informatie in PDF formaat:  

 

                           Algemene voorwaarden